Εξατμίσεις - Καταλύτες Αυτοκινήτων Power Exhaust - Γκουτσούλας Νικόλαος
 
 
 
Εξατμίσεις - Καταλύτες Νίκος Γκουτσούλας
 
 
 
 
 
 
Τροφωνίου 5 10440 Αθήνα Πλατεία Αττικής
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καταλύτες - Εξατμίσεις | Power Exhaust

 
Στην εταιρεία μας Power Exhaust στην Πλ. Αττικής - Αθήνα θα βρείτε καταλύτες και εξατμίσεις άριστης ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους στην Ελλάδα και διαθέτουμε ανταλλακτικά για όλους τους τύπους των οχημάτων.
 
 
 
 
 
ΚΕΡΑΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.

Οι καταλυτές έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Βέβαια αυτό είναι ανάλογο με την συντήρηση του αυτοκίνητου. Συνήθως οι κατασκευαστές δίνουν ως όριο ζωής τα 80 με 100 χιλιάδες χιλιόμετρα.
 
 
 
 
Όταν έρθει λοιπόν η ώρα της αντικατάστασης μπορούμε να επιλέξουμε έναν κεραμικό καταλυτή ο οποίος έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι το χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τον μεταλλικό. Η χαμηλότερη παραγωγή θορύβου και η μεγαλύτερη αντοχή του άνω των 1200 ο Κελσίου είναι αλλά δυο πλεονεκτήματα. Μια σωστή επιλογή ενός κεραμικού καταλυτή ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα μπορεί να μας φέρει άριστα αποτελέσματα στις μετρήσεις των καρτών καυσαερίων που αγγίζουν τις εργοστασιακές προδιάγραφες.

  • Χαμηλό κόστος
  • Λιγότερος θόρυβος
  • Μεγάλη αντοχή στις θερμοκρασίες

Διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα κεραμικών καταλυτών όπως και προσαρμογής για όλους τους τύπους των οχημάτων. Η αντικατάσταση συνοδεύεται με εγγύηση λειτουργίας .Για ορισμένα μοντέλα διαθέτουμε και ελαφρώς μεταχειρισμένους. Οι προδιάγραφες των κεραμικών καταλυτών ξεκινούν από euro 1 έως και euro 5.

 
 

 
 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ
ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Οι καταλύτες αυτοί διαθέτουν μεταλλικό υπόστρωμα το οποίο αποτελείται από λεπτά μεταλλικά φύλλα. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν σπάνε εύκολα ακόμα και αν δεχτούν κάποιο χτύπημα. Αυτό τους καθιστά ως καταλύτες μεγάλης αντοχής.
 
 
 
 
 
 
 
Ακόμα και αν το καύσιμο είναι κακής ποιότητας δύσκολα παθαίνουν βλάβες. Ζεσταίνονται πιο γρήγορα από τους κεραμικούς αλλά δεν ανεβάζουν τις ίδιες θερμοκρασίες. Συνήθως οι μεταλλικοί καταλύτες είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να βοηθούν στην ελεύθερη ροή των καυσαερίων με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη απόδοση στην λειτουργία του κινητήρα και αύξηση των ροπών,

  • Μεγάλη αντοχή στον χρόνο
  • Βοηθούν στην καλύτερη λειτουργεία του κινητήρα
  • Μικρότερο βάρος - καλύτερος σχεδιασμός

Όλοι οι μεταλλικοί καταλύτες που διαθέτουμε συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας. Για όλους σχεδόν τους τύπους των οχημάτων υπάρχει ο αντίστοιχος μεταλλικός καταλύτης. Οι προδιαγραφές τους ξεκινούν από euro 2 έως και euro 5.

 
 

 
 
 
 
 
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ
ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΠΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ SPORT ΟΔΗΓΗΣΗΣ...

Οι αγωνιστικοί καταλύτες ή αλλιώς καταλύτες ελευθέρας ροής είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να συντελούν στην αύξηση της ιπποδύναμης και των ροπών του κινητήρα. Διαθέτουν μεταλλικό υπόστρωμα και έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών καταλυτών.
 
 
 
 
Η αναλογία πολύτιμων μετάλλων (ρόδιο – παλλάδιο - πλατίνα) συνδυάζει τις σωστές μετρήσεις καυσαερίων με τις κορυφαίες επιδόσεις χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Υπάρχουν καταλύτες με εναλλακτικές πυκνότητες κυψελών. Ξεκινούν από 100 cpsi και φτάνουν έως 400 cpsi ενώ καλύπτουν τις προδιαγραφές από euro 2 έως και euro 5.

  • Αύξηση της ιπποδύναμης
  • Αύξηση των ροπών
  • Μεγάλης αντοχής

Όλοι οι racing καταλύτες συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας. Διαθέτουμε αγωνιστικούς καταλύτες για όλους τους τύπους των οχημάτων. Μετά την τοποθέτηση οι μετρήσεις αγγίζουν τις εργοστασιακές προδιαγραφές χωρίς να έχετε κανένα πρόβλημα με κάρτες ΚΤΕΟ κτλ..